Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Waarom Club Brugge straks extra hard moet vrezen voor vertrek van Denswil’

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

Vanavond staat hij tegen Istanbul Basaksehir nog gewoon aan de aftrap, maar het blijft een vraagteken hoe lang Stefano Denswil nog bij Club Brugge zal blijven. Terwijl iedereen reikhalzend uitkeek naar de miljoenentransfers van José Izquierdo en Bjorn Engels, zou de Nederlander wel eens de eerste kunnen zijn die vertrekt.

Een tiental dagen geleden werd Denswil in de Duitse media al in verband gebracht met Hamburg en volgens Bild is de interesse van de traditieclub nog lang geen verleden tijd. Meer zelfs: Denswil staat nog altijd bovenaan het lijstje van HSV.

De krant oppert dat technisch directeur Jens Todt mogelijk straks nog eens naar Brugge afzakt om Denswil in actie te zien en dat Hamburg daarna snel in actie zou kunnen schieten. In Duitsland menen ze te weten dat de verdediger zo’n 7 miljoen euro zal moeten kosten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws