Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert op officiële aanstelling als kapitein van Club Brugge en verwijst daarbij naar de fans

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Niemand minder dan Ruud Vormer zal komend seizoen de aanvoerdersband dragen bij Club Brugge. De publiekslieveling van Blauw-Zwart volgt Timmy Simons op, die ermee instemde om zijn kapiteinsband in te leveren met zijn nieuwe rol binnen de club. 

“Het is een eer om Club-kapitein te zijn”, opent de Nederlandse middenvelder op de officiële website. “Simons opvolgen zal moeilijk zijn, maar hij is er nog, dus ik kan hem nog vanalles vragen. Of ik vertrouwen heb voor komend seizoen? Natuurlijk! De laatste resultaten waren wat minder, maar binnenkort is het voor echt en dan zullen we er staan.”

Na de jaarlijkse spelersvoorstelling die dinsdagavond plaatsvond in het prachtige complex van laurierkwekerij Lauretum in Jabbeke, werd de Blauwe Schoen uitgereikt. Net als vorig jaar een kolfje naar de hand van Vormer, die de Brugse aanhang uitvoerig bedankte. “Fantastisch, het is een eer om deze terug te ontvangen. Ik ben onze supporters dankbaar. In Jan Breydel geven ze zich altijd de volle honderd procent. Ik doe altijd mijn best en probeer mijn goaltje mee te pikken, en dat wordt blijkbaar heel erg geapprecieerd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws