Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vlijmscherpe analyse Leko: “Hebben enkele cadeaus weggegeven”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge is er tegen Istanbul Basaksehir niet in geslaagd een uitstekende uitgangspositie af te dwingen. Het leek nochtans goed op weg toen het na een kwartier 2-0 voor stond, maar zakte daarna weg en moest uiteindelijk blij zijn dat Denswil met een tweede vrijschopgoal nog een 3-3-gelijkspel uit de brand sleepte.

“Er was een enorm verschil tussen de eerste en de tweede helft”, zag ook Ivan Leko op de officiële website van Club. “Tijdens de eerste helft speelden we agressief en compact en gaven we amper iets weg. We hadden de totale controle over de wedstrijd. Na de rust zijn we echter te veel achteruit gekropen en hebben we enkele cadeaus weggegeven. Dat is pijnlijk. We lazen de wedstrijd soms niet goed.”

“We wisten dat we tegen een goede ploeg speelden. Ze hebben veel individuele kwaliteit en beschikken over een ploeg van Champions League-niveau. We wisten dat we alleen op collectief vlak een kans hadden en dat lukte tijdens de eerste helft goed. We willen dominant spelen, initiatief nemen en aanvallend voetbal brengen, en dat was tijdens die eerste helft ook merkbaar. Jammer genoeg gaven we het na de rust uit handen. Het wordt moeilijk, maar in voetbal kan alles. Volgende week wordt het een totaal andere wedstrijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws