Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vijf pittige dilemma’s voor Mannaert: “Denswil of Engels weg? Vanhaezebrouck of Weiler,…?”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Drukke tijden voor Vincent Mannaert. Onze algemeen manager heeft zijn handen vol tijdens deze zomermercato, maar kon toch even tijd vrijmaken om als centrale gast op te duiken in de voetbalwebcast VISTA!

Mannaert sprak onder meer over de transferkansen van José Izquierdo, Stefano Denswil en Bjorn Engels en had samen met de andere studiogasten een leuke telefonische babbel met Michel Preud’homme. In de slotrubriek kreeg onze CEO dan weer vijf dilemma’s voorgeschoteld, waarbij hij geen joker mocht inzetten en in principe dus ‘moest’ antwoorden op de netelige kwesties.

(1) Nog een keer 0 op 18 in de Champions League of 18 op 18 in de Europa League?

“Geef mij maar de Champions League, ook qua prestige. Het is dé mondiale topcompetitie en je moet altijd die ambitie hebben. Als we nog eens op het kampioenenbal geraken, vegen we die nul wel liefst meteen van bij de eerste match van de tabellen.”

(2) René Weiler of Hein Vanhaezebrouck?

“Het is onmogelijk om daarin een keuze te maken. Maar ik heb geen joker? Dan kies ik voor Vanhaezebrouck, omdat hij een Belgische trainer is.”

(3) Marc Degryse of Gert Verheyen als analist?
“Ze hebben allebei een Paars-Wit en Blauw-Zwart verleden, dus op dat vlak staan ze gelijk. Ik ga hier de middenweg kiezen. Het zijn twee ex-spelers met een groot palmares, die beiden ook goed zijn in analyses.”

(4) Denswil of Engels weg?
“Bij transfers bepaal je zelf wat je binnenhaalt, maar het zijn anderen die bepalen wie er weggaat. Bjorn heeft in mijn ogen nog wat te veel pieken en dalen gehad, terwijl Stefano op een constanter niveau presteerde. Denswil staat dan ook dichter bij een transfer dan Engels.”

(5) Job als makelaar of algemeen manager?
“Algemeen manager. Ik doe het nu al 11 jaar en ik merk dat ik in die job meer van mezelf kwijt kan. Het is goed dat ik het ook meegemaakt heb aan de andere kant van de tafel, maar de job die ik nu uitoefen voelt heel goed aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws