Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vier lichtpuntjes bij Club Brugge na Brugse Metten: “Zij vulden elkaar goed aan”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Club Brugge heeft in de Brugse Metten alweer niet kunnen winnen, voor de vierde keer op rij in deze voorbereiding. Athletic Bilbao bleek in de laatste test voor de komst van Istanbul Basaksehir met 0-2 te sterk. Velen beginnen zich zorgen te maken, al waren er ook lichtpuntjes.

“Bilbao is dan wel Sparta Rotterdam of KM Torhout niet, toch liet Club op het elan van de voorbije oefenwedstrijden over de ganse lijn geen overtuigende indruk”, vindt Het Laatste Nieuws, dat wel vier spelers een goede prestatie zag neerzetten.

“Palacios en Refaelov behoorden tot de uitblinkers en ook centraal vulden Vormer en Nakamba elkaar behoorlijk goed aan. Van een veelbelovend Blauw-Zwart was er evenwel opnieuw geen sprake. Dennis was in steun van Vossen te onstuimig en slordig om nu al de Brugse harten te veroveren – enige diepgang bij Club was bijgevolg ver te zoeken. In de opbouw ging het veel te traag en de goeie acties waren op één hand te tellen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws