Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Red Flames zien hun tegenstander ‘een Horvathje doen’

Ethan Horvath zorgt er met flater voor dat Charleroi-aanvaller David Pollet kan profiteren

Het zit nog vers in het geheugen bij elke Club-fan: op vrijdag 5 mei pakte Ethan Horvath uit met een opmerkelijk debuut op het veld van Charleroi. De 22-jarige Amerikaan hoorde een vermeend scheidsrechterssignaal en schonk David Pollet op die manier het gemakkelijkste doelpunt uit zijn carrière. De nieuwe nummer één van Blauw-Zwart was echter niet aangeslagen en keepte zich later in de met 1-3 gewonnen match met enkele knappe reflexen in de kijker. Ook de Red Flames zagen dinsdagavond hun tegenstander ‘een Horvathje doen’. 

De nationale vrouwenploeg bereidt zich momenteel volop voor op het EK, dat van 16 juli tot en met 6 augustus plaatsvindt in Nederland. Dinsdagavond werkte de ploeg van Ives Serneels een laatste oefenmatch af tegen Rusland.

Die werd gewonnen met 2-0, maar vooral de manier waarop de tweede goal tot stand kwam, deed een belletje rinkelen bij de Brugse aanhang en bij uitbreiding elke Belgische voetballiefhebber. Janice Cayman nam het doelpunt in geschenkverpakking met veel plezier aan. Onderstaand de beelden.

Doelpunt van Pollet

Doelpunt van Cayman

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws