Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – WOW! Geflopte Bruggeling pakt uit met fantastische vrijschop

Nicolas Castillo scoort heerlijke vrijschop voor Pumas UNAM

Op Jan Breydel was zijn passage niet bepaald een succes te noemen, maar desondanks twijfelt niemand eraan dat Nicolas Castillo tegen een bal kan trappen. Zo liet de 24-jarige aanvaller zich tijdens de eerste speeldag in de Mexicaanse competitie nog maar eens in positieve zin opmerken.

Zondagavond om 19 uur keken Pumas UNAM en Pachuca elkaar in de ogen. Na 90 minuten voetballen stond enkel de naam van Castillo op het scorebord. De ex-Bruggeling schonk met een geweldige vrije trap zijn ploeg de volle buit op de openingsspeeldag. Onderstaand de beelden.

Heerlijke vrijschop Castillo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws