Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Penalty in de laatste minuut? Kolfje naar de hand van Victor Vazquez!

Victor Vazquez scoort penalty met Toronto tegen New York City

Zijn lucratieve transfer naar het Mexicaanse Cruz Azul draaide uit op een sisser, maar bij het Canadese Toronto FC heeft Victor Vazquez zijn beste vorm weer helemaal te pakken. De ex-Bruggeling is één van de absolute smaakmakers in de MLS.

Donderdagnacht stonden met Toronto en New York City de nummers één en drie tegenover elkaar. Het zag er lang naar uit dat Vazquez & co kostbare punten in de strijd om de titel zouden laten liggen, maar het venijn zat hem in de staart.

Toronto kreeg bij een 2-1 achterstand namelijk nog een strafschop in de 90ste minuut. Vazquez ging achter de bal staan en schoot het leer ijzig kalm via de paal in doel. Meteen goed voor een punt en het veiligstellen van hun eerste plek. Vorige maand verzekerden de Spaanse draaischijf en zijn ploegmaats zich nog van de Canadian Championship.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws