Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – North Fanatics laten zich van hun beste kant zien met hartverwarmend spandoek

North Fanatics (Club Brugge)

Vrijdagavond beëindigt Club Brugge zijn voorbereiding met de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. In die wedstrijd werd er niet alleen in de 23ste minuut ter ere van François Sterchele geapplaudisseerd, maar ook in de 27ste minuut als steunbetuiging aan het adres van Bilbao-speler Yeray Alvarez.

Alvarez kreeg onlangs te horen dat hij opnieuw behandeld moet worden voor teelbalkanker. Eind vorig jaar werd de aandoening een eerste keer aangetroffen bij de 22-jarige centrale verdediger. Hij liet de tumor toen verwijderen en stond enkele weken later alweer op het trainingsveld.

De North Fanatics gingen nog een stapje verder dan een minuut applaus en creëerden een spandoek voor Alvarez: “Kanker kent geen kleuren. Sterkte Yeray!” Een knap gebaar, waarvoor de Brugse aanhang op sociale media alvast bedankt werd door fans van Athletic Bilbao.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws