Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Kijk hoe Dennis zich tegen FC Oleksandria opnieuw in de kijker speelde

Emmanuel Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge heeft ook zijn vierde oefenmatch tot een goed einde gebracht. FC Oleksandria speelt straks de derde voorronde van de Europa League, maar de Oekraïners slaagden er zelden in om een deftige kans bij elkaar te voetballen tegen het goed georganiseerde blok van Blauw-Zwart. 

Vooral in de eerste helft legden de manschappen van Ivan Leko ook mooie aanvalspatronen op de mat. Met als absolute uitblinkers Elton Acolatse en Emmanuel Dennis. De teller van laatstgenoemde staat nu overigens op 3 stuks, waardoor hij samen met Jelle Vossen de voorlopige topschutter is in Garderen. Cools en Poulain hebben elk 2 goals achter hun naam staan.

Samenvatting FC Oleksandria – Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws