Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Kijk hoe Club Brugge zijn eerste nederlaag van deze voorbereiding leed

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Na vier oefenmatchen had Club Brugge nog geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd, maar tegen Waasland-Beveren moest Guillaume Hubert zich twee keer omdraaien in één helft. Een afgeweken schot van Aleksandar Boljević en een binnentikker van ex-speler Zinho Gano zorgden voor een 0-2 nederlaag.

Het was zaterdagavond een blij weerzien met gewezen assistent-coach Philippe Clement, maar tussen de lijnen werd het een draak van een wedstrijd. De zware trainingsweek speelde de manschappen van Ivan Leko duidelijk parten. Lees hier het matchverslag. Onderstaand de beelden.

Samenvatting Club Brugge – Waasland-Beveren

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws