Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Kijk hoe Club Brugge en Sparta Rotterdam de punten deelden na potige partij voetbal

Jérémy Perbet schermt de bal af (Club Brugge - AZ)

In aanloop naar de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao werkte Club Brugge woensdagnamiddag nog een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam af. Ivan Leko stuurde daarbij voornamelijk jongens zonder al te veel speelminuten de wei in. 

Na nederlagen tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3) kon Blauw-Zwart ook Sparta Rotterdam niet opzijzetten. Jérémy Perbet en Ilias Alhaft zorgden voor een billijk gelijkspel. De Nederlandse club eindigde vorig seizoen als vijftiende in de Eredivisie en kon zo nipt de nacompetitie ontlopen. Lees hier het matchverslag.

Samenvatting Club Brugge – Sparta Rotterdam

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws