Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Een zware pandoering, maar Brodic zorgt voor lichtpuntje bij Roeselare

Fran Brodic pakt uit met assist tegen Zulte Waregem

Zelfs met landgenoot Ivan Leko aan het roer was er voor Fran Brodic geen plaatsje in de A-kern van Club Brugge weggelegd. En dus beproeft de 20-jarige Kroaat komend seizoen zijn geluk op uitleenbasis bij KSV Roeselare. 

Brodic is met grote ambities richting Schiervelde getrokken. “Ik besef dat ik dit seizoen geen 41 keer zal scoren in 1B, maar ik wil er alvast alles aan doen om toch topschutter te worden in de reeks”, klonk het eerder al in de Krant van West-Vlaanderen. Bovendien wil hij de kritiek dat hij te traag is, niet genoeg meeverdedigt en te weinig duelkracht aan de dag legt van zich af voetballen in de Proximus League.

In zijn tweede oefenmatch met Roeselare was Zulte Waregem de tegenstander. Bij een 4-0 achterstand mocht de Brugse huurling na de rust opdraven en bedankte hij met een assist bij de 5-1. Uiteindelijk zou het nog 7-1 worden voor Essevee.

“Ik ben blij met de assist en hopelijk is het niet de laatste, maar het moet beter”, reageert Brodic via de officiële kanalen van Roeselare. “Vorig seizoen was het goed, maar nu moet ik het op een hoger niveau proberen. Ik zal er alles aan doen om nog meer te scoren en assists te geven. Ik ben zeer verrast met Roeselare. Deze ploeg is enorm aan het groeien, daarom ben ik heel blij dat ik hier ben. De spelers en de staf charmeren mij enorm.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws