Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Dorothee Poulain mengt zich in Brugs onderonsje: “Ze is beter dan Dennis”

(VIDEO) - Dorothee Poulain mengt zich in Brugs onderonsje Ze is beter dan Dennis

Dat Dorothee Poulain geen doorsnee voetbalvrouw is, wisten we al langer dan vandaag. Zo is de wederhelft van Benoît Poulain een fervent bokster, maar klaarblijkelijk kan ze ook als voetbalster haar streng trekken. 

Maandagavond verzamelden Benoît Poulain, Dorothee Poulain, Claudemir, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis voor een gezellige zomeravond. Laatstgenoemde vond tijdens de oefenmatchen al drie keer de weg naar doel, maar naast het veld is hij zijn weg nog wat aan het zoeken. Zo liet hij via sociale media al uitschijnen dat hij Oekraïne – waar hij bij Zorya Luhansk voetbalde – mist.

Gelukkig wordt Dennis goed opgevangen door zijn ploegmaats. Tijdens een spelletje hooghouden kon hij echter geen indruk maken op de oudere Bruggelingen. “Dorothee was beter dan Dennis 😂😂😂😂”, lacht Benoît. “Top 🤛🏻😂”, voegt Claudemir eraan toe. Onderstaand de leuke beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws