Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vicevoorzitter komt speciaal naar België om Bruggeling te overtuigen voor transfer’

Denswil - Claudemir - Engels

Club Brugge heeft op dit moment een te ruime spelerskern en dus zullen er nog enkele jongens naar de uitgang begeleid worden. Wie niét tot dat lijstje behoort, is Claudemir. De 29-jarige Braziliaan liet zich naarmate het seizoen vorderde meer en meer in positieve zin opvallen en is één van de leiders in de Brugse kleedkamer. Al-Ahli is echter vastberaden om de centrale middenvelder weg te kapen bij de Belgische vicekampioen.

Vrijdagmorgen kon je op BlauwZwartFans al lezen over de interesse van Al-Ahli in Claudemir. Intussen heeft ook één van de belangrijke figuren van de club uit Dubai zich in de debatten gemengd.

Zo weet de Arabische tak van Eurosport dat de interesse in de Bruggeling erg concreet is. Abdelrazak Maath, één van de ondervoorzitters van de steenrijke club, is zelfs speciaal naar België afgereisd om met Claudemir en zijn entourage te onderhandelen. Vooral de trainer van de club uit de Verenigde Arabische Emiraten is grote fan van de speler.

Claudemir voelt zich nog altijd in zijn sas op Jan Breydel, maar zal ongetwijfeld eens goed nadenken over de grote zak geld waarmee Al-Ahli hem wil verleiden. Als hij beslist om bij Club te blijven, zal hij komend seizoen de concurrentie moeten aangaan met zomeraanwinst Marvelous Nakamba en in mindere mate Timmy Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws