Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrassend: deze speler van Club Brugge speelde al de meeste minuten tijdens de voorbereiding

Simons en Vossen

Ivan Leko heeft zijn eerste weken als trainer van Club Brugge achter de rug. Hoewel er enkele veranderingen zaten aan te komen, lijkt alles voorlopig nog wat bij het oude te blijven…

Zo maakte Leko al in elke oefenwedstrijd gebruik van… Timmy Simons. Dat meldt Het Nieuwsblad. Onze kapitein verlengde aan het einde van vorig seizoen zijn aflopende contract, maar zal in een ideale wereld nog weinig officiële wedstrijden spelen. Maar tijdens de voorbereiding valt daar dus weinig van te merken.

Met 195 minuten speeltijd voert Simons samen met zeven anderen het klassement aan. Simons’ concurrenten speelden tot dusver allen minder mee. Niet onlogisch, want nieuwkomer – en Simons’ opvolger? – Marvelous Nakamba sloot pas veel later aan bij Club.

“De beste zal spelen”, is Leko duidelijk in Het Nieuwsblad. “Maar we hebben ook nieuwe jongens gehaald die meteen inzetbaar zijn. Kijk, Timmy kent zijn situatie en toont zich vanaf dag één van deze voorbereiding een voorbeeld voor iedereen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws