Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe spreekt klare taal over de transferplannen van Club

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Bart Verhaeghe had deze zomer het nodige werk om Club Brugge klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Hij moest op zoek naar een nieuwe coach na het vertrek van Michel Preud’homme en Club trok ook nog eens maar liefst negen nieuwe spelers aan. Daarbij zaten heel wat verrassende namen.

Voor de buitenwereld tenminste, want Verhaeghe kende de meeste nieuwkomers al langer. “We hebben een goed scoutingsnetwerk. Dennis kende niemand, maar we volgen hem al heel lang. Ook Nakamba volgen we al 4 à 5 jaar. De naam van de spelers is niet altijd evident, het gaat om wat ze presteren op het veld”, vertelde de voorzitter in De Ochtend.

En hij geeft meteen aan dat er nog transferactiviteit verwacht mag worden. “De transferperiode duurt nog een maand en daar kan nog zeer veel in gebeuren. Wij hebben absoluut nog plannen. Er moeten nog uitgaande transfers gebeuren en er zullen ook nog inkomende transfers zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws