Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe komt met interessant transfernieuwtje tijdens spelersvoorstelling

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge was zelden zo actief op de transfermarkt als deze zomer. Met Riley McGree stelde Blauw-Zwart vandaag namelijk al zijn negende transfer voor. Maar wie denkt dat de transferhonger van Blauw-Zwart daarmee gestild is, heeft het grondig mis. 

“Er zijn veel nieuwe namen, maar ik zie dat niet als een nieuw hoofdstuk”, opent Verhaeghe zijn speech op de jaarlijkse spelersvoorstelling. “Wel als een evolutie voor de club. Er zijn drie belangrijke nieuwe mensen: Ivan Leko als hoofdtrainer en zijn twee assistenten. Qua spelers daarentegen is het het klassieke komen en gaan, dus dat is niets nieuws onder de zon. Club Brugge is een topteam. Alles is gegroeid en staat er. Dat betekent dat de rol van de hoofdcoach anders is dan bij andere ploegen. Hij hoeft niet vanaf nul te beginnen.”

Michel Preud’homme heeft van Club Brugge opnieuw een topclub gemaakt en het is dan ook niet eenvoudig om de succescoach op te volgen. Toch vreest Verhaeghe niet voor een terugval onder Leko. “Club Brugge heeft zijn fierheid terug. Tal van passionele mensen en fans zijn de hoeksteen van deze club. Ik ben ervan overtuigd dat we die passie verder kunnen zetten komend seizoen. Dat drijft de club alleen maar vooruit.”

“Bovendien willen we niet alleen sportief maar ook extrasportief iedereen de loef afsteken. We zijn een topploeg en willen op alle fronten meedoen om te winnen: titel, beker en ook Europees zo ver mogelijk doorstoten. We hebben daar ook het spelerspotentieel voor. Bovendien is het nog niet gedaan. We zullen ons tijdens deze transferperiode namelijk nog verder versterken”, belooft Verhaeghe aan de Brugse aanhang op de officiële site. Tot dusver deed Club – op Mera, Nakamba en Perbet na – voornamelijk toekomstgerichte transfers. Ook Ruud Vormer en Ivan Leko deden hun zegje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws