Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Verguisde Gedoz kan na zes maanden alweer transfer maken’

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

In januari trok Felipe Gedoz na 2,5 jaar de deur van Club Brugge achter zich dicht. De Braziliaan kwam op het einde amper nog aan spelen toe en er gingen alsmaar meer geruchten de ronde over een gebrek aan professionaliteit bij de middenvelder. Hij keerde terug naar zijn thuisland, waar Atletico Paranaense 1,2 miljoen euro op tafel legde.

Maar amper zes maanden later heeft Gedoz het ook daar te bont gemaakt. Omwille van disciplinaire redenen werd hij twee weken geleden uit de A-kern gezet. Voor de 23-jarige is er echter aan interesse geen gebrek. Volgens UOL Esporte hebben een aantal clubs al naar hem geïnformeerd, waaronder Vitoria.

Toch lijkt die transfer niet door te gaan, omdat Vitoria nog een schuld bij Atletico Paranaense heeft openstaan van een vorige transfer. Ook andere clubs lijken voorlopig niet al te veel kans te maken. De verwachting zou immers zijn dat Gedoz één van de komende dagen opnieuw zijn opwachting in de A-kern zal maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws