Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Verdediger van Club Brugge vindt nieuwe uitdaging in Frankrijk’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge beschikt momenteel over 32-spelers in zijn A-kern en dus heeft trainer Ivan Leko geen plaats voor manschappen die eerder niet konden overtuigen op Jan Breydel. Neem nu bijvoorbeeld Jean-Charles Castelletto.

Sommigen zijn hem misschien al vergeten, maar Castelletto is nog altijd een speler van Club Brugge. De 22-jarige Fransman streek twee jaar geleden neer bij Blauw-Zwart en tekende toen een contract tot midden 2018.

In zijn eerste maanden bij Club kwam Castelletto 95 speelminuten in actie, maar daarna verkaste hij op uitleenbasis naar achtereenvolgens Moeskroen-Péruwelz en Ligue 2-ploeg Red Star Paris. Bij beide huurclubs was hij titularis, maar een verlengd verblijf bleef uit.

Volgens France Football is het deze keer de Franse tweedeklasser Stade Brest dat aan de mouw van de centrale verdediger trekt. Voorlopig is het wel nog niet duidelijk of het om een definitieve transfer of een uitleenbeurt gaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws