Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck deelt steekje uit aan Club Brugge op voorstelling van eigen ploeg

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Maandagavond stelde AA Gent naar goede gewoonte zijn nieuwe ploeg voor op de Gentse Feesten. Trainer Hein Vanhaezebrouck had het daarbij onder meer over het Europees voetbal van afgelopen jaargang en blikte vooruit op voetbalseizoen 2017-2018. De coach van de Buffalo’s kon het echter niet laten om nog even subtiel te sneren naar Club Brugge.

AA Gent werd in de achtste finales van de Europa League uitgeschakeld door KRC Genk, maar slaagde er wel in om Tottenham het doorstoten te beletten. “In Londen zijn er ploegen met heel wat supporters. Als die tegen mij komen zeggen dat ze nog nooit zo’n fans als in Gent gezien hebben, zegt dat wel iets,” opende Vanhaezebrouck zijn betoog.

Daarna kwam Club Brugge aan bod, dat met 0 op 18 geen succes kende op het kampioenenbal. “Het is niet makkelijk om een punt te pakken in de Champions League”, grijnsde Vanhaezebrouck. “En wij schakelen zelfs Tottenham uit.” Een kunstje dat Hein & co straks willen overdoen. “Het is de bedoeling om dit jaar opnieuw te zorgen voor iets uitzonderlijks. Wat het precies zal zijn, weet ik niet. Het mogen van mij ook twee uitzonderlijke dingen zijn”, besloot hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws