Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Meir vindt dat Club Anderlecht-speler had moeten halen: “Nu zijn ze te laat”

Bram Nuytinck (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft zijn eerste officiële match woensdag tegen Basaksehir niet kunnen winnen en vooral de defensie kon daarbij geen indruk maken op de buitenwereld. Er wordt dan ook vanuit verschillende hoeken al geschreeuwd om versterking en Eric Van Meir heeft daarbij een opvallende suggestie.

“Als we ervan uitgaan dat Engels blijft – want die moet eerst eens zijn beste niveau halen voor de transfer waar hij nu al zo lang over praat –, dan volstaat het om de juiste vervanger voor Denswil te zoeken. Geen twee nieuwe verdedigers, want Poulain komt nog terug, je kan ze niet allemaal naast de ploeg zetten”, stelt de ex-trainer van Lierse in Het Nieuwsblad.

“Maar ik heb het dan over het juiste profiel, niet alweer een jonge, onervaren, onbekende speler uit een ver land als Mera. Een speler die meteen 35 matchen titularis is, een certitude. Ik denk nu spontaan aan Bram Nuytinck, maar daarvoor is Club te laat. Maar zeker zo’n profiel.” Bij Anderlecht kondigden ze donderdag aan dat Nuytinck naar Udinese trekt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws