Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitblinker Dennis laat zich uit over zijn wissel tegen Lokeren

Emmanuel Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge heeft zijn eerste competitiematch met 0-4 gewonnen op Daknam. Emmanuel Dennis was één van de absolute smaakmakers bij Blauw-Zwart. De 19-jarige Nigeriaan was een gesel voor de Lokerse defensie, maar moest tijdens de rust in de kleedkamers blijven. 

Hier en daar werd geopperd dat Dennis een lichte blessure zou hebben, maar dat valt allemaal best wel mee. “Mijn vervanging was een keuze van de coach en ik leg mij daar bij neer. Het was de juiste keuze, op dat moment speelde ik zelf op de rechtsachter om de ploeg te helpen. In Oekraïne moest ik ook meeverdedigen, zo nieuw is het voor mij dus niet. Ik moet het team helpen, je kan het niet op je eentje. We moeten het samen doen als team, dat is het belangrijkste”, vertelt onze aanvaller op de officiële website.

Na zijn doelpunt tegen Istanbul Başakşehir vond Dennis zaterdagavond opnieuw twee keer de weg naar doel. “Ons team was goed georganiseerd. Het was een zeer goede start voor mij persoonlijk. Ik ben natuurlijk heel blij met mijn eerste goals in de competitie. Maar ik kan het natuurlijk niet alleen doen. Het eerste dat voorop staat, is het team. En dat was fantastisch, want ze gaven me de juiste passes op het juiste moment. Het geeft een leuk gevoel dat de fans mij toejuichen en voor mij supporteren. Je moet ze gewoon trots en blij maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws