Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uit het oog, maar zéker niet uit het hart: MPH komt met heuglijk nieuws voor Club en zijn fans

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme is op dit moment onderweg naar België. Na twee maanden Bordeaux keert hij terug naar huis om zijn vrienden op te zoeken, te golfen tegen Marc Degryse, tijd te maken voor zijn kinderen en… Club Brugge! Voetbalprogramma VISTA! strikte onze gewezen succescoach voor een leuke telefonische babbel.

“In Bordeaux heb ik van elk klein moment kunnen genieten. Naar de bakker fietsen, dat was iets dat ik nog nooit gedaan had. Ik had het echt nodig om een beetje afstand te nemen. Maar het is niet omdat ik weg was, dat ik Club vergeten ben. In die lange tijd heb ik er veel vrienden gemaakt, waaronder Vincent Mannaert (de centrale gast in het programma, nvdr). Ik heb nog veel contacten, maar met hem nog net iets meer door de intense samenwerking van de voorbije jaren. Naast het professionele is er een echte vriendschapsband ontstaan”, vertelt Preud’homme.

En dus heeft de 58-jarige Luikenaar zijn volgende bezoek aan Jan Breydel al gepland. “De match in Turkije van woensdag zal niet meer lukken, maar zondag tegen Eupen zal ik aanwezig zijn. Ook de volgende verplaatsing in de Champions League hoop ik te kunnen meevliegen.” Laten we bij deze alvast afspreken dat we Preud’homme dit weekend een warm welkom geven in het stadion!

Tot slot geeft Preud’homme zijn visie op de terugmatch tegen Istanbul Başakşehir. “Club was in de thuismatch heel sterk in de eerste helft. Ik had op dat moment ook de indruk dat de Turken een beetje slap waren. Maar na de pauze kregen we een totaal ander beeld. Spijtig genoeg is het niet goed uitgedraaid voor Club. Maar nogmaals: de eerste helft was heel positief, net zoals tegen Lokeren. Het was hetzelfde stramien. In deze fase moet je accepteren dat je in twee wedstrijden één mindere helft speelt. Ik denk dat Club klaar is voor woensdag.” Mannaert kwam in het praatprogramma ook nog met een transferupdate over Izquierdo, Denswil en Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws