Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Typeploeg van Club Brugge telt slechts één nieuwkomer in vergelijking met vorige Play-Off 1”

Marvelous Nakamba in actie (Club Brugge - AZ)

Club Brugge was al erg bedrijvig tijdens deze zomermercato. Zo streken tot dusver al negen nieuwe namen neer op Jan Breydel. Het overgrote deel van de nieuwkomers is echter nog jong. Zij lijken in eerste instantie een versterking met het oog op de toekomst. 

Volgens Club-watcher Junior Verbeeke zijn er zes zomertransfers die nog tijd nodig hebben om hun weg te vinden op Jan Breydel. “Voor Vanlerberghe, Dennis, Acolatse, McGree, Masovic en Mera wordt het afwachten, zij hebben een aanpassingsperiode voor de boeg.”

Perbet en Hubert kennen de competitie, maar zij zullen zich bij de start van de competitie wellicht tevreden moeten stellen met een plaatsje op de bank. “Perbet is voorlopig tweede keuze na Vossen”, klinkt het in Het Nieuwsblad. En ook Horvath staat in de doelmannenpikorde vóór Hubert.

Versterking op komst 

Zo rest er met Nakamba slechts één speler die zich normaal gesproken wél mag opmaken voor een basisplek. “Hij is de enige nieuwkomer in vergelijking met de vorige Play-Off 1. Vorig seizoen moest Club het door blessures vaak zonder Engels en Izquierdo doen, dus in principe verandert er niet veel. Voorlopig doet Club Brugge het dus grotendeels met de mannen die vorig seizoen vice-kampioen werden.”

In de oefenmatch tegen AZ liet Leko zijn typeploeg opdraven en daaruit bleek inderdaad dat van de nieuwelingen enkel Nakamba tot de basiself behoorde. Al kan daar snel verandering in komen. Zo bevestigde voorzitter Verhaeghe op de officiële spelersvoorstelling dat er nog versterking op komst is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws