Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Bruggelingen maken indruk op oefenstage: “Hij schiet ze binnen als in zijn beste dagen”

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge bereidt zich nog tot en met zondag in het Nederlandse Garderen voor op voetbalseizoen 2017-2018. Ivan Leko kan daarbij meer dan 30 spelers aan het werk zien op training en dan zijn er natuurlijk ook nog de oefenwedstrijden tegen FC Oleksandria (woensdag) en Waasland-Beveren (zaterdag).

Junior Verbeeke, één van de Club Brugge-watchers voor Het Nieuwsblad, merkt op dat Leko zijn manschappen pittige trainingen voorschotelt. “Harder! Better! Faster! Stronger!klinkt het Daftpunk-gewijs. Twee spelers vallen de clubwatcher in positieve zin op: Brandon Mechele en Lior Refaelov.

“Nu al valt op dat sommigen bijzonder gretig ogen en anderen het moeilijk hebben met het niveau op training. Mechele traint immens scherp, Refaelov schoot ze vanochtend tijdens een onderling partijtje weer binnen als in zijn beste dagen. Nu fit blijven Rafa, en in opperbeste vorm naar België. Club Brugge zal je nodig hebben nu Izquierdo voor 99,9 procent zeker vertrekt. Al komt die laatste wel nog naar Garderen om zich fysiek voor te bereiden op zijn toptransfer. En om dan ‘s avonds for old times sake, samen met die smakelijke glimlach, tijdens het diner nog eens ouderwets te entertainen”, klinkt het.

Twee voorbeeldprofs, twee Club-iconen

Dat uitgerekend Mechele en Refaelov zich laten opmerken, hoeft niet te verwonderen. Mechele kreeg vorig seizoen geen competitieminuten van Michel Preud’homme en moest dan plots in de Champions League wél opdraven. Onder de vleugels van Leko groeide hij uit tot rots in de branding in de defensie van Sint-Truiden en nu wil hij die lijn doortrekken bij Club.

Refaelov stuurde ex-club Maccabi Haifa nog maar eens wandelen omdat hij koste wat het kost zich nog een seizoen wil bewijzen op Jan Breydel. De Israëliër wil straks immers op een positieve manier afscheid nemen van Blauw-Zwart. Een andere aanvaller heeft het dan weer moeilijk op stage.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws