Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Turkse media wikken en wegen Club Brugge, met speciale aandacht voor 3 spelers

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Als Club Brugge de vierde en laatste voorronde van de Champions League wil bereiken, zal het voorbij İstanbul Başakşehir moeten zien te geraken. Bij de tegenstander van Blauw-Zwart hebben ze er alvast een goed oog in, terwijl de Turkse media iets voorzichtiger is in zijn analyse.  

“Ik denk dat Club Brugge ons wel zal liggen”, vertelt bestuurslid Faruk Ayvaci aan AA. “Wij geloven dat we deze ronde zullen overleven. We houden daar ook rekening mee in onze plannen. Het geloof in onze kwaliteiten is groot.”

Het Turkse Fanatik spreekt over Club als ‘één van de gevestigde waarden in Europa, met een jong en dynamisch team.’ Zij waarschuwen Başakşehir vooral voor het torinstinct van ex-speler Jérémy Perbet en topschutter Jelle Vossen. De absolute ster op Jan Breydel is volgens het medium – niet onterecht overigens – José Izquierdo. Al is het natuurlijk nog maar de vraag of hij met Club in actie komt in de derde voorronde van de Champions League.

Hurriyet spreekt vol lof over Blauw-Zwart. “Club Brugge is één van de meest succesvolle ploegen uit de Belgische voetbalgeschiedenis. Ze hebben bovendien een fraai palmares opgebouwd tegen Turkse ploegen”, klinkt het. De 1-3 overwinning op Besiktas uit 2015 zit dus duidelijk nog vers in het geheugen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws