Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfernieuws bij Club Brugge verdeelt Brugse aanhang in 2 kampen: “Niet te begrijpen”

Blue Army Flag Day 5 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Dinsdagnamiddag pakte de vernieuwde website van Club Brugge uit met twee officiële transferberichten. Enerzijds mogen we Riley McGree van Adelaide United verwelkomen, anderzijds zien we Claudemir naar het Saoedische Al-Ahli vertrekken. En vooral dat laatste zorgt voor tegenstrijdige meningen.

Enkele fans hekelen het feit dat Club ópnieuw een jonge speler binnenhaalt, maar voor het overige treffen we voornamelijk positieve berichten aan over de komst van McGree. De beelden die van hem beschikbaar zijn, doen dan ook het beste vermoeden.

In het geval van Claudemir – wiens overgang gezien de bedragen niet verwonderlijk is – zijn de reacties op sociale media enorm uiteenlopend. Naast de ontelbaar Arabische verwelkomingen treffen we zowel Club-supporters die blij als teleurgesteld zijn aan.

De ene groep is tevreden met het vertrek van de 29-jarige Braziliaan omdat hij in hun ogen het spel te vaak vertraagde en enkel uit de verf kwam tegen de kleinere ploegen in de Jupiler Pro League. De andere groep tilt zwaar aan het vertrek van Claudemir omdat hij altijd zijn truitje nat maakte, een leider was in de kleedkamer en met zijn goeie passes vaak voor gevaar zorgde.

Transfer van McGree wordt positief onthaald

Fans die tevreden zijn met het vertrek van Claudemir

Fans die ontevreden zijn met het vertrek van Claudemir

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws