Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer Claudemir zorgt voor record bij Club Brugge

Claudemir inworp (Club Brugge - Charleroi)

In januari 2015 streek Claudemir neer bij Club Brugge. De van FC Kopenhagen overgekomen middenvelder kon aanvankelijk de Brugse fans niet echt overtuigen, maar won naarmate de tijd verstreek meer en meer zieltjes. Michel Preud’homme omschreef hem tijdens de Play-Offs van afgelopen seizoen zelfs als een ideale Club-speler die áltijd zijn truitje nat maakt.

Na 88 matchen, waarin Claudemir goed was voor 4 goals en 13 assists, trekt de 29-jarige Braziliaan de deur in Jan Breydel definitief achter zich dicht. De middenvelder had het nochtans erg naar zijn zin bij Club, maar het lucratieve aanbod van Al-Ahli kon hij naar eigen zeggen niet laten schieten op zijn leeftijd.

Claudemir neemt afscheid met een record bij Blauw-Zwart. Zo werd de officiële tweet van zijn overgang van Club naar het Saoedische Al-Ahli op het moment van schrijven al meer dan 3.300 keer geretweet. Het vorige record is daarmee ruimschoots aan diggelen geslagen. @ClubBrugge was zelfs even trending in Saoedi-Arabië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws