Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Tomás Pina ziet transferwens in vervulling gaan’

Tomás Pina moest dé opvolger van Timmy Simons worden, maar de 29-jarige Spanjaard slaagde er ondanks een prijskaartje van drie miljoen euro nooit in om het Club-icoon van Blauw-Zwart uit de ploeg te spelen. Sterker nog, Michel Preud’homme gunde hem afgelopen seizoen amper 318 speelminuten. 

Pina ligt nog tot 2020 onder contract bij Club Brugge, maar kreeg de toestemming om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Hij past immers niet in de plannen van onze coach Ivan Leko.

De ex-speler van Villarreal is al even bezig aan zijn zoektocht naar een nieuw avontuur, maar voor het eerst duikt er nu ook concrete interesse op. Zo weet Super Deporte dat promovendus Levante Pina graag voor één seizoen zou huren. Trainer Juan Muniz is namelijk nog op zoek naar een centrale middenvelder met ervaring in de Primera División.

Pina gaf eerder al aan dat hij graag opnieuw in Spanje aan de slag zou gaan. In afwachting van een overeenkomst beperkt de Bruggeling zich tot het onderhouden van zijn conditie in zijn thuisland. Club zou alvast akkoord zijn met het voorstel van Levante.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws