Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws op komst voor Thomas Meunier?

Thomas Meunier (Club Brugge)

Toen Thomas Meunier vorige zomer de deur in Jan Breydel dichttrok en naar Paris Saint-Germain verkaste, waren er heel wat twijfels bij de meeste waarnemers. De Rode Duivel liet zich echter al in zijn eerste jaar in positieve zin opmerken bij de Parijzenaars. Mogelijk krijgt hij komend seizoen wel een erg stevige concurrent in de strijd om een basisplek.

Meunier verzamelde bijna 1700 speelminuten bij PSG en werd zelfs beschouwd als de beste transfer van de Franse vicekampioen. Bij momenten slaagde hij er zelfs in om enfant terrible Serge Aurier op de bank te houden. Volgens L’Equipe is de kans reëel dat de gewezen rechtsachter van Club Brugge straks concurrentie krijgt van niemand minder dan Dani Alves.

De 34-jarige Braziliaan won zowel het kampioenschap als de nationale beker met Juventus. Desondanks liet hij zijn contract, dat nog tot midden 2018 liep, vorige maand ontbinden en dus is hij op zoek naar een nieuwe club. Eerder werd Alves ook al uitvoerig aan Manchester City gelinkt, waar hij herenigd zou worden met Pep Guardiola.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws