Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons is duidelijk over zijn afscheid: “Honderd procent zeker”

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

Het heeft deze keer lang geduurd voor er zekerheid was over de toekomst van Timmy Simons bij Club Brugge. Vlak na het einde van het seizoen kwam er uiteindelijk uitsluitsel: de captain doet er nog een seizoen bij, maar dan wel in een andere rol. Met Marvelous Nakamba werd er ook een opvolger gehaald.

“De afspraak was: er komt iemand op mijn positie, die het vertrouwen zal krijgen om zijn kwaliteiten te tonen. Ik ben 40 jaar en kan niet voorspellen of ik nog het hele seizoen zal spelen. Dan is het goed dat ze iemand met kwaliteiten gehaald hebben. Maar je hebt ook nog Claudemir bijvoorbeeld, dus het gaat niet enkel over mij of Nakamba”, legt Simons uit in Het Laatste Nieuws.

Na dit seizoen is de spelerscarrière van Simons onherroepelijk voorbij. “Jawel. Dit wordt mijn laatste seizoen. Honderd procent zeker. Ik kan niet voetballen tot mijn vijftigste, hé. Na dit sei- zoen is het voorbij. Noteer maar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws