Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons en Vormer oordelen over eerste weken van Leko bij Club

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

Ivan Leko is ondertussen een viertal weken trainer van Club Brugge. Die periode verliep met ups en downs: in de oefenwedstrijden tegen Westkapelle, Oudenaarde, KM Torhout en FC Oleksandria maakte Blauw-Zwart een goede indruk, de laatste twee partijen tegen Waasland-Beveren en AZ waren iets minder.

Toch ziet Timmy Simons het volledig zitten met Leko aan het roer. “Elke trainer heeft zijn eigen filosofie en eigen structuur en automatismen die hij in de ploeg wil krijgen. Dat heeft natuurlijk tijd nodig. Maar Ivan is iemand die zeer duidelijk is in zijn manier van spelen en daar houd ik wel van”, vertelt de ouderdomsdeken aan VTM Nieuws.

En ook nieuwbakken aanvoerder Ruud Vormer heeft er alle vertrouwen in. “Ik ken deze trainer nog maar drie weken, Michel Preud’homme heb ik drie jaar gehad. We zullen er nu dus achter komen hoe het gaat, maar het ziet er wel goed uit”, zegt hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws