Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schieten Ivan Leko en Club Brugge zichzelf in de voet? “Zou zonde zijn!”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge wist zich deze zomermercato al te versterken met maar liefst 9 aanwinsten, maar langs uitgaande zijde was het tot dusver relatief stil. José Izquierdo en Bjorn Engels werden al veelvuldig aan een vertrek gelinkt, maar feit is dat beide heren tot op heden nog altijd spelers van Club Brugge zijn. 

Norman Capuozzo – de manager van Izquierdo – voorspelde dat de Gouden Schoen ten laatste op 15 juli een nieuwe werkgever zou hebben, maar niets is minder waar. Vooral de hoge vraagprijs schrikt heel wat geïnteresseerden af. Club wil naar verluidt minstens 15 miljoen euro voor zijn goudhaantje vangen en hoopt zelfs op 20 miljoen euro of meer.

De interesse in Bjorn Engels is ten opzichte van het kampioenenjaar serieus bekoeld, maar de centrale verdediger mikt desondanks nog altijd op een transfer. Ook hier bemoeilijkt het prijskaartje de onderhandelingen. Club zou immers nog 10 miljoen euro voor zijn 22-jarige talent willen binnenrijven.

Het Nieuwsblad spreekt van een ongezonde situatie bij de Belgische vicekampioen. “Leko rekent (nog) niet op het duo, omdat hij zijn seizoen wil voorbereiden met spelers die in september zeker nog bij Club spelen. Begrijpelijk, maar gezond is de situatie allerminst. Als Engels en Izquierdo begin augustus nog niet vertrokken zijn, zit Club met twee sterkhouders op de bank of in de tribune terwijl het zich probeert te kwalificeren voor de Champions League of Europa League. Zonde, toch?”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws