Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov komt met hoopvol nieuws voor Club-fans

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

Lior Refaelov kende vorig seizoen een jaar om snel te vergeten. Hij was lange tijd op de sukkel met een pubalgie en vond daardoor nooit helemaal zijn draai. Hij kwam uiteindelijk nog tot 21 wedstrijden – meer dan in het kampioenenjaar – maar haalde nooit het gewenste niveau. 

En dat zorgde dat er toch even twijfel in het hoofd van de Israëliër sloop. “Ik heb contact gehad met Maccabi Haifa en een vertrek was even in mijn gedachten”, bekent hij in Het Laatste Nieuws. “Uiteindelijk heb ik samen met mijn vrouw de beslissing genomen om te blijven. Ik had een goed gesprek met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe en ze gaven veel goeie feedback. Ik voel me hier na al die jaren thuis en zag finaal geen reden om te vertrekken.”

Tot dusver lijkt het erop dat de 31-jarige middenvelder de juiste keuze heeft gemaakt met een verlengd verblijf bij Club. Zo was hij in de voorbereiding één van de smaakmakers bij Blauw-Zwart. “Alles begint met een fit en blessurevrij lichaam. Als ik pijnvrij ben, kan ik doen en tonen wat ik kan. Vorig seizoen onder Michel Preud’homme werd ik voortdurend gepusht om te spelen. Soms was ik niet fit en niet klaar. Dan kon ik niet starten en vond ik als invaller maar moeilijk mijn draai.”

Komend seizoen wil Rafa weer één van de sleutelpionnen zijn op Jan Breydel. “Het is nog vroeg, maar ik wil opnieuw tonen dat iedereen op me kan rekenen. Ik ben nog niet klaar in Brugge. Ik wil opnieuw prijzen pakken met Club. Vooral omdat ik vorig jaar nauwelijks iets bijgedragen heb. (slikt) Ik wil weer de oude worden en laten zien dat ik nog altijd Lior Refaelov ben.” De Brugse fans zullen het alleszins graag horen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws