Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Reden voor verrassende transfer van Club moet bij Wesley gezocht worden’

Wesley Moraes showt zijn buikspieren

Het was toch een bommetje dat zaterdag in de late namiddag gedropt werd met behulp van Mogi Bayat. De makelaar kondigde een transfer voor Club aan en al snel bleek dat het om Jérémy Perbet zou gaan. Dat Club de spits van AA Gent zou aantrekken is toch behoorlijk verrassend, maar ook niet geheel onlogisch.

Ivan Leko beschikt op dit moment over drie diepe spitsen in zijn kern. Alleen zijn die niet allemaal fit. Abdoulay Diaby werkt nog aan de weg terug nadat hij vorig seizoen een zware blessure aan de adductoren opliep. En Het Nieuwsblad weet dat ook Wesley Moraes op de sukkel is.

De Braziliaan kampt met een lichte vorm van meningitis en daardoor is het niet zeker dat hij de competitiestart zal halen. Daardoor blijft op dit moment enkel Jelle Vossen als echt fitte spits over. Omdat er eind juli ook al meteen de voorrondes van de Champions League op het programma staan, is het dus niet geheel onlogisch dat Club nog een spits haalt die er meteen kan staan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws