Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ploegfoto Club Brugge laat er geen twijfel over bestaan: deze 2 spelers worden naar de uitgang begeleid

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Club Brugge haalde deze zomer al 8 nieuwe aanwinsten binnen en zo kampt Blauw-Zwart met een spelerskern van maar liefst 34 spelers. Ivan Leko gaf onlangs aan dat hij in een ideaal scenario 22 of 23 veldspelers en 3 keepers ter beschikking heeft en dus zullen er nog heel wat jongens andere oorden moeten opzoeken.

Dinsdag stond de jaarlijkse ploegfoto op het programma in het Jan Breydelstadion. Daarbij ontbraken zowel Tomás Pina als Ricardo van Rhijn, beide heren mogen dan ook beschikken. Pina beleefde een horrorseizoen en verzamelde – onder meer door blessures – slechts 318 speelminuten. Van Rhijn was lang een vaste waarde, maar verdween naarmate het seizoen vorderde naar het achterplan. Hij wil speelgaranties die Club hem niet kan beloven.

Ook Bjorn Engels stuurde zijn kat, maar hij had daar een wel erg goeie reden voor. De 22-jarige centrale verdediger stuurde dinsdag namelijk de wereld in dat hij vader is geworden van Jack. Desondanks hoopt ook hij nog altijd op een transfer. Leko is bovendien niet onder de indruk van de mentaliteit die Engels op oefenstage aan de dag legde.

Komende zondag gaan de spelers van Club Brugge opnieuw op de foto. Dan gaan ze samen met de Brugse aanhang tijdens de fandag voor de grootste ploegfoto van het land.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws