Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Perbet wil schitteren bij Club: “Beter doen dan bij AA Gent”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge pakte zaterdag verrassend genoeg uit met de komst van Jérémy Perbet. De Franse goaltjesdief komt over van AA Gent, waar hij vorig seizoen clubtopschutter was maar toch moest vertrekken. En Perbet komt met grote ambities naar Club.

“Na een woelige dag ben ik naar Club Brugge getransfereerd (wat is mijn makelaar toch goed). Ik ben ambitieus en supergemotiveerd om meer te scoren dan mijn 16 goals van afgelopen seizoen bij de Buffalo’s. Een ander groot doel is de poules van de Champions League halen”, schrijft de spits op Twitter.

“Bedankt aan Club Brugge om me dit krediet en vertrouwen te geven. Ik wil ook AA Gent en zijn fans bedanken voor het mooie seizoen. Veel geluk aan de Buffalo’s. Ik ben ook geraakt door de vele mooie boodschappen en steunbetuigingen van de Carolo’s, die ik ook wil bedanken. Morgen vertrek ik op stage met mijn nieuwe Club! Allez Club Brugge!!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws