Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pech voor Club Brugge: revelatie van de voorbereiding mist competitiestart

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge heeft een wisselvallige voorbereiding achter de rug. Met overwinningen tegen Westkapelle (0-9), KSV Oudenaarde (0-6), Torhout KM (0-2) en FC Oleksandria (0-3) begon Blauw-Zwart veelbelovend, maar vier opeenvolgende matchen zonder driepunter tegen Waasland-Beveren (0-2), AZ (1-3), Sparta Rotterdam (1-1) en Athletic Bilbao (0-2) brachten de nodige zorgen met zich mee. Eén van de uitblinkers tijdens de voorbereiding is bovendien out.

Elton Acolatse staat niét op de Europese lijst van Club Brugge. De 21-jarige flankaanvaller die transfervrij overkwam van Westerlo was flink op dreef in de voorbereiding, maar zal de eerste match van het seizoen op bezoek bij Sporting Lokeren sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een liesblessure.

Volgens Het Nieuwsblad wil Club absoluut geen risico nemen met zijn vleugelspits. Pas als Acolatse helemaal fit is, verschijnt hij opnieuw tussen de lijnen. Voorlopig is nog niet meteen duidelijk hoe lang het jeugdproduct van Ajax aan de kant zal moeten staan. Eerder viel ook centrale verdediger Benoît Poulain al geblesseerd uit tijdens de Brugse Metten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws