Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: zoon Verhaeghe duikt op bij andere eersteklasser

Bart Verhaeghe speech

Bart Verhaeghe is sinds 2011 voorzitter van Club Brugge en groeide in die periode uit tot één van de meest prominente figuren van het Belgische voetbal. Zelf bouwde de sterke man van Uplace nooit een voetbalcarrière uit, al blijken er wel talentvolle genen in de familie te zitten.

Verhaeghe’s zoon Lucas speelt immers al enkele jaren bij de jeugd van KV Mechelen en daar komt hij stilaan dicht bij het eerste elftal. De 17-jarige stond in de basis bij de A-ploeg voor de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Union, die met 1-0 gewonnen werd door KVM. Verhaeghe speelde uiteindelijk een helft mee. Wie weet zien we in de toekomst wel meer van hem in de Jupiler Pro League…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws