Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: kiest Leko tegen Basaksehir voor deze verrassende basispion?

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Het is meteen van moeten deze avond voor Club Brugge, in de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Basaksehir. Het is dan ook uitkijken naar welk elftal Ivan Leko de wei in zal sturen voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

Het Laatste Nieuws verwacht dat Leko voor dezelfde ploeg zal kiezen als in de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. De Brugse coach zal wel één noodgedwongen wijziging moeten doorvoeren, want Benoît Poulain viel in die partij geblesseerd uit. De krant verwacht daardoor Bjorn Engels in de basis.

Bij Het Nieuwsblad hebben ze echter een ander idee. Zij denken dat Timmy Simons de plaats van Poulain achterin zal innemen. De 40-jarige routinier was ook tegen Bilbao de vervanger van de Fransman, al zat Engels toen nog niet in de selectie. Vanavond omstreeks 20 uur het definitieve antwoord.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath, Palacios, Mechele, Engels, Denswil, De Bock, Vormer, Refaelov, Nakamba, Vossen en Dennis

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Horvath, Palacios, Mechele, Simons, Denswil, De Bock, Vormer, Refaelov, Nakamba, Vossen en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws