Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw slecht nieuws voor fans van Club Brugge

Club-fans fuck you

Na een wisselvallige voorbereiding met vier overwinningen, drie nederlagen en één gelijkspel speelt Club Brugge woensdagavond voor het eerst dit seizoen echt om de knikkers. Blauw-Zwart treft met Istanbul Başakşehir een verraderlijke tegenstander in de derde voorronde van de Champions League.

De vele fans van Club Brugge blijven dezer dagen op hun honger zitten. Nadat afgelopen vrijdag de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao niet werden uitgezonden op de Belgische televisie, zal ook de heenmatch tegen Başakşehir niet beschikbaar zijn op gewone tv.

Enkel betaalzender Proximus TV kocht de rechten voor onze heenmatch tegen de Turkse vicekampioen. De terugmatch in Istanbul – op woensdag 2 augustus om 19.45 uur – is daarentegen te zien op Q2.

Alle Brugse abonnees kunnen de match tegen Başakşehir gratis bijwonen op Jan Breydel. Niet-abonnees betalen €10 (benedenring) of €15 (bovenring) voor een plaatsje in het stadion. Elke CLUB 1891 Member kan maximum vier tickets aanschaffen. De wedstrijd is op het moment van schrijven bijna uitverkocht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws