Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk: Verhaeghe roept Izquierdo op het matje in zijn kasteel in Strombeek

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Tot op heden is José Izquierdo nog altijd een speler van Club Brugge. Blauw-Zwart zal de Gouden Schoen niets in de weg leggen als het juiste bedrag op tafel gelegd wordt voor een transfer, maar wil zolang het kan gebruikmaken van de diensten van de 25-jarige flankaanvaller. 

Volgens Het Laatste Nieuws wilde Izquierdo in afwachting van zijn transfer liever geen (oefen)wedstrijden spelen, maar daar zal nu hoogstwaarschijnlijk verandering in komen. “De magere resultaten zorgen ervoor dat Izquierdo opnieuw van stal gehaald wordt. Joske werd in een goed gesprek met voorzitter Bart Verhaeghe in zijn kasteel in Strombeek min of meer op zijn plichten gewezen en dus prijkt ook hij op de Europese lijst.”

“Anders dan bij Engels – die door het uitvallen van Poulain wellicht in de basis zal opduiken – moet hij dan weer niet aan de aftrap van het duel tegen Basaksehir verwacht worden. De vleugelspits begon met een achterstand aan de voorbereiding en trainde pas vorige week helemaal voluit. Wedstrijdfit is hij dus nog niet, al hoopt Blauw-Zwart dat daar binnen de kortste keren verandering in komt”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws