Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onverwachte blijver bij Club Brugge? “Hij is de Messi van België”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge was uitstekend aan de voorbereiding begonnen, maar na vier opeenvolgende zeges werd er tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3) verloren. Er is dus nog veel werk aan de winkel voor Ivan Leko, die daarbij op een onverwachte naam beroep hoopt te kunnen doen.

Iedereen was er immers van overtuigd dat José Izquierdo deze zomer andere oorden zou opzoeken. Ook zijn manager verkondigde dat de Gouden Schoen zeker voor 15 juli weg zou zijn, maar Izquierdo is tot op heden nog altijd een speler van Club Brugge.

En bij Leko groeit de hoop dat dat nog even zo zal blijven. “Hopelijk kunnen we hem houden”, verkondigt de trainer aan Sportweekend. “Wat Messi is in Europa, is Izquierdo in België.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws