Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ontgoocheling gigantisch bij Vormer: “We stonden op wankele benen”

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

De ontgoocheling was groot bij Club Brugge nadat een comfortabele uitgangspositie tegen Istanbul Basaksehir in de tweede helft smolt als sneeuw voor de zon. Van 2-0 ging het naar 2-3, tot Stefano Denswil nog een gelijkspel redde met zijn tweede van de avond. Ruud Vormer zocht naar verklaringen voor de zwakke prestatie na rust.

“Ik had het gevoel dat de ruimtes tussen de linies plots veel te groot werden. Wij liepen alleen maar achter de bal aan, terwijl de Turken heel goed tussen de linies konden en mochten lopen. Plots stond onze verdediging op wankele benen en dat kwam ook omdat onze tegenstander heel wat sneller ging spelen dan voor de rust”, analyseert de nieuwe aanvoerder op de officiële website.

“Achteraf is het natuurlijk makkelijk praten, maar de idee was om na de rust nog een keer te scoren, maar dat verliep natuurlijk een ietsje anders dan dat we verwacht hadden. Achteraf ben ik toch blij dat we toch nog een derde keer konden scoren en alsnog een gelijkspel uit de brand konden slepen. In Turkije wacht ons natuurlijk een zeer moeilijke opdracht, maar in voetbal weet je nooit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws