Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onbegrip voor keuze Leko: “Ik zou echt niet twijfelen”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Ivan Leko koos tegen Istanbul Basaksehir opnieuw voor een driemansverdediging, deze keer met Mechele, Denswil en Engels als vervanger van de geblesseerde Poulain. Zij slikten drie tegendoelpunten en als oorzaak daarvan wees Leko naar hun jeugdigheid. Maar dat is geen geldig excuus, vindt Eric Van Meir.

Volgens de analist heeft Club immers de ideale man rondlopen om dat gebrek aan ervaring op te vangen. “Ik begrijp toch niet goed waarom hij niet durft kiezen voor Timmy Simons. Ongetwijfeld topfit, ervaring zat – ook op die positie – en de perfecte speler om als man achter de rechtsvoetige Engels en de linksvoetige Denswil te fungeren”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

“Bovendien kan je met Simons de twee systemen spelen: hij kan probleemloos in het middenveld inschuiven. En Timmy heeft leiderschap en is communicatief. Ik zou echt niet twijfelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws