Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Zimling heeft een nieuwe club gevonden

Club Brugge select ballen

Toen Timmy Simons in 2013 naar Club Brugge terugkeerde, had Blauw-Zwart met Niki Zimling nog een stevige concurrent voor hem als stofzuiger voor de defensie. De Deen verliet echter zes maanden later al het Jan Breydelstadion, na amper anderhalf seizoen, om in de Bundesliga bij FSV Mainz 05 aan de slag te gaan. Een succes werd dat helaas niet.

Nadat hij in zijn eerste halve seizoen nog vaak aan spelen toekwam, verzeilde Zimling alsmaar vaker op de bank. Uitleenbeurten aan Ajax en FSV Frankfurt brachten ook al geen soelaas. In januari 2016 werd hij nog even aan een terugkeer naar Club gelinkt, maar daar kwam niets van in huis. Het voorbije seizoen moest Zimling zijn wedstrijden afwerken met het tweede elftal van Mainz in de Duitse derde klasse.

Nu heeft de ondertussen 32-jarige echter een nieuwe club gevonden. Hij keert terug naar zijn thuisland, waar hij een contract voor twee jaar bij SønderjyskE tekende. Die club eindigde vorig seizoen op de zesde plaats in de Deense competitie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws