Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Vadis Odjidja heeft nieuwe club beet

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Na enkele moeilijke jaren in Engeland kwam Vadis Odjidja opnieuw aan de oppervlakte bij Legia Warschau. Zo veroverde onze gewezen middenvelder de landstitel en werd hij verkozen tot Speler van het Jaar in de Poolse competitie. Die goeie prestaties wilde hij graag verzilveren met een lucratieve transfer naar het Russische Krasnodar, maar die ging in extremis niet door. Intussen heeft hij dan toch een nieuwe werkgever gevonden.

Vadis had op Twitter aangegeven dat hij bij Legia Warschau zou blijven, maar flirtte vervolgens erg duidelijk met Krasnodar. De Poolse fans spuwden dan ook hun gal de voorbije dagen en dus zat er voor de ex-Bruggeling niets anders op dan een nieuwe uitdaging te zoeken. Die vindt hij bij het Olympiakos van Besnik Hasi, waar hij zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen plaatste.

“Ik wil met Olympiakos prijzen pakken en Champions League spelen”, vertelt Vadis in een eerste reactie op de officiële website. “De fans wil ik al bedanken voor alle leuke reacties die ik gekregen heb na mijn komst. Daardoor voel ik mij hier heel welkom.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws