Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Sinan Bolat komt opnieuw in België voetballen

Sinan Bolat (Club Brugge)

Officieel kan Sinan Bolat de titel van 2016 met Club Brugge op zijn palmares zetten, maar toch was de passage van de Turkse doelman op Jan Breydel er één om snel te vergeten. Bolat kon nooit zijn oude niveau van destijds bij Standard halen en kwam uiteindelijk slechts vijf keer in actie voor Club.

Bolat werd na het verstrijken van zijn uitleenbeurt dan ook snel teruggestuurd naar FC Porto, dat hem het voorbije seizoen stalde bij Nacional en Arouca. Nu keert de 28-jarige echter terug naar België. Antwerp kondigt aan dat het de ex-Bruggeling voor drie seizoenen heeft weten te strikken. Dankzij Luciano D’Onofrio heeft de promovendus sinds kort een bevoorrechte relatie met Porto.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws