Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Meunier krijgt een wel erg stevige concurrent bij PSG

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier was afgelopen seizoen één van de revelaties in de Ligue 1. Hij werd bij Paris Saint-Germain binnengehaald als één van de back-ups van Serge Aurier, maar slaagde er geregeld zelfs in om de Ivoriaanse international uit de ploeg te spelen. Komend seizoen zal onze gewezen rechtsachter echter opnieuw zijn tenen mogen uitkuisen. 

Enfant terrible Aurier zal wellicht nog vertrekken bij PSG, maar – zoals maandag aangekondigd – is niemand minder dan Dani Alves vandaag officieel voorgesteld als de nieuwe concurrent van Meunier.

De 34-jarige Braziliaan won afgelopen seizoen zowel het kampioenschap als de nationale beker met Juventus. Hij speelde ook 90 minuten in de Champions League finale, waarin Real Madrid met 1-4 te sterk bleek.

Desondanks liet Alves zijn contract bij De Oude Dame – dat nog tot midden 2018 liep – vorige maand ontbinden en dus was hij op zoek naar een nieuwe werkgever. Aanvankelijk leek hij herenigd te worden met het Manchester City van Pep Guardiola, maar uiteindelijk tekent hij bij de Parijzenaars.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws